קופות ממוחשבות - הפתרון המושלם להגדלת הכנסות ורווחיות העסק

פותחים מסעדה חדשה? בהצלחה ! 

תחשוב לרגע כמה מכירות יכולות ללכת לאיבוד אם המלצרים “הולכים לאיבוד” במהלך השימוש בתוכנה!

תוכנה לניהול מסעדות – היא עסק למקצוענים בלבד! 

מצורפים כלים חשובים לניהול מסעדה :

1.מיפוי המסעדה בעזרת שרטוט ברור לכל מלצר ומנהל, בעזרת שרטוט נכון , ניתן לעקוב אחר מצב השולחנות והסועדים

תוכנה לניהול מסעדות – כלי לקידום מכירות ומעקב בזמן אמת חובה !!!

  • התראות לגבי דגשים למלצרים בזמן אמת.
  • תחרויות מלצרים – מבחינה כספית, וכמותית בזמן אמת .
  • ניהול עובדים, כולל דוחות פרטניים לגבי עובד בודד, ולגבי כל העובדים.
  • ניתוח אפקטיביות ויעילות לעסק של מחלקה, אזור, ועד לרמת שולחן.
  • שעון נוכחות – כניסה ויציאה בעזרת טביעת אצבע – פתרון לאי החתמת כניסה בין עובדים שונים.
  • תוכנה לניהול מסעדות הכוללת ניהול מלאי – עד רמת עץ מוצר, הזמנות ספקים, חוסרים, רמות מינימום
  • מערכת ניהול משלוחים, כולל הסטוריית קניות הלקוח, ציוות שליח למשלוח, פיצויי לקוחות ועוד.
  • דוחות וניתוחים של פעילות העסק – ניתוח תרומה לעסק של מחלקה, אזור, כולל מכירת פריט לפי מלצר, שולחן או שעה.
  • מועדון לקוחות – מקנה מימד חשוב בשמירת קשר עם הלקוח, פונקציה חשובה שליחת משוב לכל לקוח שביקר במסעדה.
    לנו כמנהלים אמצעי חשוב לשפר נקודות כשל או לציון חוזקה בזמן  אמת.
  • ניתוח לקוחות מצטיינים, עשירון עליון, לקוחות שלא ביקרו במסעדה במשך תקופה – ייזכו ל…  צבירת נק’ , ותגמולים בהתאם.

חברת ברק קופות ממוחשבות מתמחה בהכוונה וייעוץ , הדרכה וליווי בהטמעת מערכות ניהול מסעדה.

מומלץ להתייעץ לפני רכישת מערכת ניהול או שידרוג מערכת קיימת, ללא עלות!

כפי שלא תפקיד את מפתחות רכב היוקרה שלך בידי נהג  מתלמד, ברור שאת ההצלחה העסקית שלך תפקיד רק בידי מקצוענים.

ניסיון של מעל 18 שנה בתחום ההסעדה .

*שרות אישי ומסור של צוות שמעניין אותו דבר אחד , שתהיה מרוצה – הצלחה שלך הינה ההצלחה שלנו!

ברשימת לקוחותינו מאות לקוחות שעברו מתוכנות אחרות

* מחיר תחרותי ועלויות אחזקה נמוכות למשך שנים.

יש לקוחות שקונים שרות !!!  ויש שרות שקונה אנשים !

תוכנה למסעדות – שידרוג העבודה 
התהליך הנכון בניהול מסעדה                                                                                                                                                                                                                                            הוא כבר בשלב התכנון , להקים תפריט נכון המבוסס על תפריטים ראשיים ותפריטי משנה הזורמים ביניהם בשלמות,                                                                                                          שיוך הדפסת פרודוקטים למדפסת מטבח או למדפסת בר,                                                                                                                                                                                                  מיפוי המסעדה/בר על ידי שרטוט של המסעדה בקופה הממוחשבת כדי להקל על המלצרים בקבלת ההזמנות ובהגשתם. 

קלות ונוחות
ההצלחה של כל מערכת מחשוב למסעדה, מתחילה תמיד בהתקנת תוכנה מיוחדת ומתוכננת למסעדות שבעזרתה ניתן למפות את המסעדה לאזורים,                                                    לשרטט בהיטל-על את המסעדה כדי להקל על ההתמצאות ולשייך הזמנה לשולחן כמו גם לשייך מלצר לשולחנות.                                                                                                              אחרי המיפוי, כל מלצר יודע בדיוק להיכן הוא צריך להגיע – והתוכנה אף מסמנת עבורו בצבעים שונים את המצבים השונים בהם נמצאים השולחנות: איזה שולחן ממתין למלצר לצורך הזמנה, ומי מחכה לקבלת המנה, באיזה מנה השולחן נמצא ( ראשונה, שניה, שלישית ), מי ממתין לחשבון, מי קיבל חשבון פרפורמה ועדיין לא שילם, איזה שולחן שילם חלקית , ומי מחכה למלצר חדש עקב החלפת משמרת. 

דרוש קבלות ! לנו יש אין ספור קבלות ואין ספור סיפורי הצלחה !

בין לקוחותינו